Manuál hry na boha

Internet je plný fotek…a nejen fotek, ale i textů, maleb, her a všech možných i nemožných vymožeností a nesmyslů. Stejně jako je plný rádoby opravdových odborných článků, pouček, návodů a demagogie v rámci našeho světa. Občas mám pocit, že kdejaký, pornem poučený jedinec, dostal patent na rozum a musí s tím na veřejnost, aby přesvědčil o své pravdě široké okolí. A myslím, že se shodneme, že takovýto jedinec je nejen nebezpečný sobě, ale i svému okolí a hlavně všem, kteří by se skrze jeho „moudré“ poučky, pokusili proniknout mezi nás, do světa za zrcadlem.

A teď si zkuste představit, že takovýto jedinec se dokáže koncentrovat a dokáže své myšlenky soustředit do relativně souvislého toku vět, který vypadá smysluplně a lidé nad tím, co říká, uvažují….nepříjemná představa, že ano? Ale pojďme ještě dál…představme si, že tento jedinec, nejen že vyplodí souvislé věty, ale ještě s tím zaujme široké publikum a v tomto širokém publiku se najde jiný jedinec, který řekne..Hele to je skvělé co říkáš, sepiš to a já to vydám…A jak se domluví tak se stane…Docela hodně nepříjemná představa, že ano?

Ale co když to není představa. Co když je to realita? Co když takový lidé opravdu dělají takovéto věci? A že je opravdu dělají…nu ano…a díky těmto lidem si nyní na internetu můžete pořídit báječné knihy: (přeloženo z anglických názvů)

  • Dominantem v 10 jednoduchých krocích
  • Jak ze sebe vytvořit správného dominanta
  • 42 tipů a triků jak být rychle božský dominant
  • Jak správně trénovat subinku, aby byla správně submisivní
  • Dominant: Úvod do správné dominance
  • Tvoříme v sobě správně dominantní osobnost
  • (a aby si subinky nemyslely, že je opomíjím)…Jak být správně submisivní

To jako fakt? Dominance se nechá naučit?…tak já na to jdu vlastně celý život špatně.. Mne stačí si jen koupit knihu a budu dokonalým a kdybych to ještě možná okořenil dostatečnou kilometráží shlédnutého porna…pak musím být zaručeně božským….

Lehce rozmrzele sepsal Váš Ferculi

Napsat komentář