No ty jsi drsnesj…..

Ne. V tom nadpisu není chyba. Takovýto komentář jsme obdrželi pod naší reklamu. A nejen takový, ale i mnoho a mnoho dalších. A právě o komentářích, názor a přístupu bude dnešní článek. Možná si řeknete: „Jééé, teď tu bude kydat slinty o tom jak jim ubližují“ Ale ne…o tom to není, je to o ironii…. Tak se zkuste začíst a pokud uznáte za vhodné, nechte i nějaký ten komentář či názor.

Před několika dny jsme rozběhli malou zkušební kampaň po různých převážně „běžných“ skupinách na jedné sociální síti. Účelem bylo zjistit co si lidé myslí o naší službě a jak moc jim přijde vhodná nebo nevhodná.

Jako nosné téma jsem použili základní sadu z prvního focení s vyjádřením dominance a submise a s textem lákajícím lidi na zážitkové focení při dovolené u nás na jihu Čech….Kampaň jsme sdíleli celkem 7 dnů v různých skupinách, od inzertních bez zaměření až po inzertní skupiny různých krajů.

A musím říci, že jsem byl překvapen…..

Překvapen tím, jak vyvážené byli reakce. Podporu nám vyjádřilo asi 35% lidí, kteří zachytili inzerci. Dalších 35% lidí se nám k ní vyjádřilo stylem: „Mne to nebere, ale je to každého osobní věc“ a 30% lidí rozběhlo své obvyklé urážky, hate a pohrdání.

Samozřejmě, že ti, kteří uráželi nebo se vysmívali, byli nejvíce vidět, ale vždy tak nějak zanikali v těch neutrálních a podpůrných názorech. Vždy se však v takových to kampaních objeví nějaká anomálie, nějaké místo, které vůbec neodpovídá tomu, co se děje jinde a tak to bylo i u nás.

A tím místem bylo..BRNO….Opravdu. BRNO. Místo kde funguje druhá největší BDSM komunita v ČR. Místo, kde se konají srazy, akce a setkání pro příznivce BDSM a Fetish. Místo, kde to po Praze, žije v rámci BDSM komunit asi nejvíce.

Aby to nebylo málo, tak komentář (včetně překlepu) pod náš příspěvek umístil člověk o kterém vím, že ty to komunity navštěvuje, jen si ta osoba asi neuvědomila, kdo jsme a že se známe. Jak ironické. Nejvíce vysmívající se komentář byl od člena komunity. A tak si dovolím zveřejnit to co bylo napsáno pod náš inzertní příspěvek, přesně tak jak to bylo dáno „No ty jsi drnesj…je to odporně úchylný a asi by jsi se měl jít léčit. Je to hnusný. Takhle by na mne nikdo nesáhl“

Tak zdravím do BRNA a hlavně človíčka, který skákal dva metry vysoko, když jsem mu při posledním osobním setkání předal TU TLUSTOU MODROU VĚC 🙂

Sepsal Váš Ferculi

Napsat komentář