….a dav křičel HABET!!!…..

Někdy jsou časy dobré a někdy čase zlé. Někdy jsou časy vstřícné a někdy plné nenávisti. A tyto časy se různě střídají. U nás si teď procházíme časy nenávisti…..neopodstatněné zloby, která na nás ukazuje posměšným prstem a proto si tento článek dovolím zahájit krátkým textem ze svého archívu. Z časů, kdy prst zloby nejen ukazoval, ale rovnou drtil ocelovou pěstí……..

 

Rok 1983 – Severní část Londýna, září – původní text vytvořil Trilbit a byl šířen jen mezi vyvolenými té doby. Jeho kopii jsem objevil v roce 1999 na dnes již existujícím peer uzlu……. ve zkrácené formě přeložil Ferculi –

Měl jsem strach. Schovaný mezi kontejnery jsem svou subinku tiskl za sebe. Opatrně jsem vyhlížel z poza hory odpadků. Poprvé v životě jsem měl opravdový strach. Strach z trestu za naši přirozenost.

Blížili jsem se zadní cestou ke klubu. Musel jsem být obezřetný. Páteční párty byla připravena s největší tajností, aby nebyla odhalena. I tak se muselo něco pokazit. Něco mi říkalo, abych se zastavil na rohu a dal si ještě cigaretu. A to mne zachránilo….Vzduch prořízl sirény policejních vozů, dveře do klubu se rozletěli a policejní dav se hrnul vpřed. Vpřed a za jediným účelem, potřít ty nechutné závadné lidi. Vyřídit si to s námi….za naši odlišnost.

Proč? Proč to dělají? Nikde se neukazujeme. Nikde se nepředvádíme. Tak proč nás tak nenávidí? Viděl jsem, jak tam tlučou do členů klubu, vyhazují na ulici polohané sub….pro posměch davu…..cpou je do aut jak kdyby se jednalo o masové vrahy…..ale my se chtěli jen bavit za zavřenými dveřmi.

Pročítám noviny…..dnes začal soud s 19 devianty, kteří jsou obviněni ze šíření pornografie, mravní zkaženosti a kteří jsou zcela zjevně těžce duševně chorý. Kdo jiný přeci může umlátit svého partnera do bezvědomí? A ano…to oni dělají a často!!……………Společnost nám nerozumí. Vůbec nevědí kdo jsme. Snad jednou bude líp.

 

Docela zajímavý článek že ano? Jistě, doba pokročila a naše akce již nejsou rozháněny jako setkání společnosti nebezpečných deviantů, ale i tak je tu stále dost těch, kterým překážíme……velká města se svou lepší anonymitou mají výhodu…ale ti z Vás kteří žijí na malých městech a vískách, ti vědí……a tak vlastně v kontextu tohoto článku působí až směšně, že někomu stálo za námahu tak dlouho nahlašovat naši stránku na facebooku až jsme byli neustále v BANU a stránky raději odstranili….Ne dnešní nenávist se neprojevuje arogancí moci, dnešní nenávist a netolerance se projevují…špinavěji…udavačstvím, skrytým za vlastní pravdu a ochranu veřejné morálky.

Takže, jestli se náhodou ten udavač/udavači skrývá/skrývají někde v okruhu čtenářů…tak mám pro tebe/Vás vzkaz….nezastavíte nás. Dál Vám budeme dokazovat, že jsme lepší než TY/VY….že žijeme lepší vztahy, hlubší, procítěnější, uspokojivější a vášnivější i po mnoha letech….žijeme to co TY/VY nikdy mít nebudeš/nebudete……žijeme svůj SEN…..

 

Vzdorovitě sepsal Ferculi

Napsat komentář