Šmírák

Slovo v úvodu evokuje někoho, kdo tajně se plíží stínem, aby svým pozorováním dosáhl uspokojení. Tak o tom tento článek vážně nebude. Ale dnes nahlédneme do těžkého života dom pánů a dam, i když spíše s humorným náhledem. Podíváme se totiž na jejich povzdechy a potíže, které mají nejen se světem subíků a subinek, ale i běžným životem, když občas uvolní svá trápení na různá fóra a skupiny…Takže chopte se hrnku kávy, čaje, kakaa či čehokoliv jiného a nechte se přenést do světa za oponou…..

(jednotlivé diskutující označuji zkratkou DP-dominantní pán…DM-dominantní dáma a za tuto zkratku přidávám číslo, aby bylo poznat kolik diskutujících se zapojilo)

DP1: Tak na poslední akci jsem se cítil jak jídelní menu. DP2: Jak to myslíš? DP1: No, přijde subina, z jejího pohledu kouká hlad po akci, prohlíží si mne jak menu v restauraci, vidíš jí jak uvažuje co si dát a pak pak vítězoslavně zvolá…Dala bych si jeden SPANK steak….

DM1: Tak jaký byl víkend s tím tvým subem? Prý je výtečný. DM2: Ale stálo to za prd. Jeden víkend s ním a jsem skoro švorc. DM1: Jak švorc? Tě obral o prachy nebo co? DM2: Ne..ale zlomila jsem o něj všech 12 svých rákosek. Kdo to má furt kupovat na tu jeho ocelovou prdel. Víš jak to leze do peněz? A on se u toho furt tlemí a říká, klidně přitlač….

DP: Ty hele co to byla za ocase na té akci v sobotu? Víš ten vysoký jak se s tebou bavil a pak najednou zmizel. DM: On se se mnou nebavil. DP: Nekecej. Vždyť jsem ho s tebou viděl. DM: No fakt ne. Řekl mi jen jednu větu a pak hned šel. DP: A co ti řekl, že hned musel odejít? DM: Ty jsi hezká čubka…no a pak hned šel oknem na zahradu

DP1: Ahoj. Jsem slyšel že máš něco s nohou. Co se ti stalo? DP2: Mám pod kolenem díru, protože jsem měl v ruce husí brk. DP1: Cože? Co to meleš? DP2: Normálně jsem si svou dal svou subi do postroje, zakryl jí oči a že jí nečekaně polechtám pírkem…tak jsem ji polechtal pod kolenem..ona zavýskala a kopla nohou za sebe.. DP1: Nekecej. Tvá subi má asi 50 kg a je maličká, ta by ti kopnutím do nohy neublížila a díru už vůbec neudělala. DP2: Jenže ona měla obuté ty sexy žluté lodičky na jehlách co mám tak rád…

DM1: Ahoj. Proč jsi nebyla na té párty? Bylo to tam super. DM2: Jsem neměla co na sebe a žádné vybavení. DM1: Ty? A nemít co na sebe? A bez vybavení? Nedělej si ze mne srandu. Se ti prostě nechtělo. DM2: Přiletěla jsem domů na poslední chvíli. Hledám svoje oblečení a vybavení a nikde nic. Tak lítám po bytě a hledám, až jsem si všimla že na posteli leží vzkaz od dcery: Mami, jdu na za přítelem a nevím co toho mého nejvíc bere, tak jsem si půjčila vše co máš ve skřini….

Pro pobavení sesbíral Váš Ferculi…

Napsat komentář