Chci se fotit, ale……

Slovy v názvu začíná asi nejčastěji první myšlenka, která člověka napadne, když si chce vyzkoušet focení s námi.

Chci se fotit, ale….jak to probíhá? Chci se fotit, ale….nevypadám dobře na fotkách. Chci se fotit, ale….nejsou to jen vyhozené peníze? A chci se fotit, ale…..bojím se reakcí svého okolí. A tak můžeme pokračovat dál a dál a neustále tak přidávat další ale, kdyby, možná, snad a já nevím jaká další slova. A právě o těch ale, možná, snad a dalších slovech, které máme v hlavě je tento článek.

Je mnoho ale, kdyby a možná, ale my začneme tím asi úplně prvním….

Ale první:  Chci se fotit, ale nevypadám dobře na fotkách

Fotografie je umění, které vyžaduje nejen kvalitní vybavení, ale i značnou praxi, zkušenosti a spoustu dalších věcí, které běžný domácí fotograf nemá.

Mohu Vám říci jediné. Budete vypadat báječně. My se o to postaráme. Bude se Vám věnovat špičkový fotograf s mnohaletou praxí, nalíčit Vás může vizážistka, za jejíž práci by se nemusela stydět, žádná filmová hvězda. Jednoduše řečeno bude v péči profesionálů a jako v bavlnce. A výsledek Vás ohromí…..

Ale druhé: Chci se fotit, ale nevím co mne čeká

Tak tady mít strach opravdu nemusíte. Po provedení objednávky se s Vámi spojí člen našeho teamu způsobem a v čase, který Vám bude vyhovovat a třeba formou osobní schůzky, telefonu, skype, či jakýmkoliv jiným pro Vás příjemným kontaktem Vám vše vysvětlí krok za krokem a zodpoví každý Váš dotaz, vše zcela diskrétně.

Ale třetí: Chci se fotit, ale nechci aby se o tom vědělo.

Je samozřejmé, že někdy je zcela nevhodné, aby okolí vědělo co Vás láká nebo co provádíte. My to chápeme, vždyť jsem na stejné lodi. Proto na schůzky nechodíme ve firemních tričkách, nepřijedeme autem s potiskem i přístup do našeho ateliéru je umístěn tak, aby kdokoliv příchozí nevzbuzoval pozornost. Jednoduše řečeno, vždy jsme diskrétní a nevybočujeme z davu, pokud by to mělo být ohrožující pro Vaši pověst. Zásady diskrétnosti dodržujeme naprosto ve všem, třeba  i v tom, že fotografie z focení Vám přijdou v neutrální bílé obálce, ze které není poznat, že je od nás.

Ale čtvrté: Chci se fotit, ale nejsou to jen vyhozené peníze?

To musíte posoudit sami. My Vám můžeme jen nabídnout neopakovatelný zážitek. Můžeme nabídnout den, kdy se stanete hvězdou před objektivem. Den kdy se Vám dostane naprosto profesionální péče. Den který pro Vás ve vzpomínkách bude jedinečný navždy. Den který může posunout Vás i Váš vztah dál. Den jako žádný jiný.

A takových ALE se jistě najde ještě víc…Jestli Vás nějaké napadá, tak nám jej napište na shop@ferculi.com nebo položte dotaz do komentáře a my se Vám budeme rádi věnovat.

Tak zatím…..

Váš Ferculi

 

 

 

 

Napsat komentář