Beruška v hlavě

Tak jako slunce každé ráno vychází na východě, tak i já jsem si docela  jistý, že obdržím jednou za čas vždy nějaký zajímavý dotaz, který mi rozšíří obzory o další pohled na svět…..Tak jako tento, který přišel od slečny/paní, která si říká Beruška a s jejímž svolením si jej dovolím publikovat zcela bez úprav včetně sady určitých více či méně podivných slov…tedy až na to, že vynechám reálná jména, která text obsahoval…to víte…GDPR 😀

Vážený pane Ferculi,

narazila jsem na Vaše stránky náhodou a musím říci, že jste mne pěkně nasral. Vždyť Vy zcela przníte důstojnost žen. Jak si můžete v takto vyspělé době fotit snímky na kterých jsou ženy ponižovány a degradovány do role sexuálního subjektu, který je určený jen pro nechutný chtíč nějakého onanisty?

Což pak Vám nedochází, že žijeme v době, kdy ženy mají svá práva a výsady, která si tvrdě vybojovaly na nadvládě mysogeních primitivů, kam řadím i Vás s Vaší zvrácenou stránkou.

To se ani trochu nestydíte, takto ponižovat ženy, které dnes zaujímají ve společnosti důležitá a důstojná postavení na která musela tvrdě pracovat a která vyrvala ze spárů sexuchtivých primitivů a nadrženců, kteří nechápou, že žena tu není je pro uspokojení Vašeho nechutného a obscénního chtíče?

Doporučuji Vám se nad sebou řádně zamyslet a nebo spíše se jít léčit, jelikož takové to násilné a nechutné projevy primitivismu nejhrubšího zrna, může zplodit jen chorý maniak.

Věřím, že má slova na Vás zapůsobila a Vy si uvědomíte své zbloudilé chování a svůj postoj k ženám brzy napravíte.

S pozdravem…Beruška…..

 

….Inu drazí čtenáři….Co na to říci…Vážně jsem se nad sebou zamyslel….a v brzké době naplánoval focení Domin a jejich otroků…ať má paní/slečna Beruška radost……

 

Sepsal Váš Ferculi

 

 

 

 

 

Napsat komentář