Blond foťák…..

Dneska si představíme tu divnou bytůstku za sklem optiky fotoaparátu…..

Čím začít? Asi začátkem….Je relativně mladý, svěží, pohledný, blond a je to muž vzhledem i tělem.

Náš fotograf není jen tak někdo, je ten typ člověka o kterém po 10 minutách rozhovoru řeknete jediné … A to se tak směje pořád?……..Opravdu. Nekecám. Furt se se usmívá.

Náš PAN FOTOGRAF! (opravdu s velkým F – je to velký muž) se svému oboru věnuje již 10 let (tedy počítáno od roku 2008) z toho 6 let fotí na profesionální úrovni. S jeho dílem jste se určitě mohli setkat, zejména pokud koketujete či přímo fandíte nápaditému a neotřelému focení a nebo jste jej také mohli potkat jako lektora výuky focení.

Jenže…jak by Vám sám řekl….není fotograf jako fotograf a proto je každý na něco specialista a ten náš je specialistou na lidi, lidičky, človíčky, člověky, člověčice a vlastně na všechny obyvatele této planety, které můžeme souhrnně dát do kolonky lidé. Výborně mu jde i akční focení v terénu, kdy neváhá pro dokonalý snímek mrštiti s sebou o zem do prachu či bláta…..

Jako každý správný umělec ke svému dílu přistupuje se zápalem sobě vlastním a nadšením, které některým lidem může připadat možná až podivné…jelikož náš fotograf se nikdy nevzteká, nezuří a stále se usmívá jak měsíček na hnůj. Holt umělec 🙂

Jednoduše řečeno, je to typ člověka, kterého stojí za to poznat a věřte mi, že i on rád pozná Vás.

 

Text sesmolil Váš Ferculi

Napsat komentář