3 rány blížencům

Kvílivé kňučení písní, dávivé kašlání kostí, hysterické řvaní a také nehorázný smrad hořícího stromku od super kvalitních škvařících se žároviček….tak i to mohou být Vánoce.

Ale abych nezačínal moc pesimisticky a aby někdo nezískal dojem, že toto je vánoční článek, uvedu raději vše a ihned na pravou míru. Takže…ano budu se dotýkat tématu  vánoc, ovšem z jiného úhlu a nehodlám být pesimistický 😀 Nu ale dost bylo úvodních voňavých slov přejděmež rovnou na věc.

Před časem jsem byl požádán majitelem jednoho on-line shopíku, který se zaměřuje na potřeby hlavně lidí dospělých……nooo dospělých……spíše na potřeby lidí, kteří by měli být dospělý, zda-li bychom pro něj nenafotili jeho zboží….na rovinu…ne…fotit to nebudeme a říkat Vám kdo to byl také nebudu, protože tam bych si nekoupil ani umělou mouchu do kafe (a že je tam měl), natož pak cokoliv z BDSM…ale to odbíhám. Toto v budoucnu již znovu nerealizované setkání mi dalo možnost nahlédnout pod pokličku vánoc na takovém shopu pro dospělé a protože jsem hoch zvídavý (někdo tedy spíš říká, že se cpu kam nemám) nedalo mi to a vyptal se majitele, jestli Vánoce nějak zvyšují prodej jeho (ježíši, já tomu ani nechci říkat BDSM pomůcky…tak víte co…budeme tomu pro potřebu článku říkat…TAMTO)…a dostalo se mi velmi zajímavé odpovědi, kterou Vám nyní přetlumočím….

Majitel: „Ano, TAMTO se v předvánočním čase prodejně velice zvedá. Dá se říci, že v současné době je to u nás druhý nejprodávanější zboží hned za vibrátory, přesněji řečeno každá 3 zásilka co odesíláme obsahuje TAMTO

Já: “ A objednávají to častěji muži nebo ženy?“

Majitel: No víte, že to poslední dobou, tak 2 roky asi to bude, TAMTO častěji objednávají ženy než muži. Z hlavy to nevím přesně, ale když vezmu 10 objednávek na TAMTO, tak 7 z nich bude od žen.

Já: “ A mohl bych vědět, druhem zboží myšleno, co častěji objednávají ženy a co muži v rámci TAMTO?

Majitel: “ Muži častěji objednávají poutací kožené (smích jsem udržel..ne fakt to nebyla kůže ani viděná očima čínského rychlíku) TAMTO a kolíkové TAMTO spíše ve větší velikosti a ženy spíše objednávají pleskací TAMTO, kovové zacvakávací TAMTO a zakrývací oči TAMTO

Já:“ Aha, to spíše vypadá, že muži to pořizují partnerkám, aby to používali na nich samotných, tedy mužích a ženy spíše to co použijí na partnera.

Majitel: “ Ano, v tom souhlasím. Tak to bude.

Já: “ A častěji se Vám s TAMTO vracejí jako nevhodné dárky ty co pořizovali muži nebo ty které pořizovali ženy…..opravdu nemyslím reklamačně (i když bych se nedivil…fakt to byl děs), ale spíše z hlediska toho nevhodného dárku.

Majitel: “ A to je taky zajímavé. V naprosté většině se nám vracejí jako nevhodné dárky ty, které koupili muži. Ty které pořídili ženy, tak ty se nám nevrací skoro vůbec. Dalo by se říci, že pokud se vrátí 100 balíčků s TAMTO, tak je jich 77 od mužů, kteří je kupovali.

Víc se už pak nebyl čas se ptát….jelikož jsem zakázku odmítl, ale i tak byl tento rozhovor takovou zajímavou sondou do života vanilek, které si kupují na občasné hraní TAMTO….protože nikdo rozumný z BDSM scény by si ten šunt nepořídil 😀 

Tak hezký TAMTO den všem. To Vám přeje Ferculi 🙂 

Napsat komentář