Alfa, Beta…konec

Vždy jednou za čas dostanu nějaký zajímavý email, který pochází od nějakých rádoby neziskových organizací nebo různých důležitých institucí zabývajících se právy prvoků na inteligenci či hledající způsob rozmnožení člověka na základě polytomie s důsledným setřením všech rozlišujících pohlavních znaků. Takové emaily většinou nestojí za nic…jsou jen plné zášti a nenávisti, kterou dští pověřené osoby, aby si urvali kus z grantu či dotací a vykázali činnost za boj tím správným směrem, tedy k vrcholu blažené hegemonie rovnoprávnosti…a pro takové lidi jsme dobrý a vítaný cíl vždy…..jenže tohle bylo jiné…první totiž nebyl email, ale prosba….prosba ženy (ano drze si dovolím použít toto pohlavní těžce nekorektní označení), která chtěla dát jen šanci svému mnohaletému vztahu…..prosba ženy, která chtěla dát šanci rozvinutí vadnoucí touhy po tom nevhodném maskulinním toxickém muži….takovém muži, který dnes může za vše zlé na tomto světě….víc nechtěla…jen šanci….šanci znovu milovat….

Ale vraťme se na počátek. Avšak než jej začnu, tak rovnou říkám, všechna jména jsem změnil, neuvedu osobu ani místo ani původce zprávy….zejména když jsem zjistil, že někdo tak pokrytecký je v mém blízkém dosahu….

Volala mi paní Kateřina, která si přála pro svého muže, se kterým má mnoholetý vztah (více jak 20 let) udělat pár osvěžujících fotek…chtěla v nich být malou dívkou, která touží po ochraně silného muže….vše jsem si pečlivě poslech a probral s ní každý detail….Kateřina v tom měla zcela jasno….toužila být pro svého muže tím malým bezbranným tvorečkem, který s velkými uplakanými očima touží po jediném….po pevném objetí silné muže ochránce, jež pro její bezpečí bude stát proti celému světu…..vše se mi líbilo…a tak jsem se jí rovnou zeptal…“Hádám že takto chcete vnímat svého muže, a myslíte že by bylo hloupé mu to říci a zapojit jej do toho také?“…Kateřina chvilku přemýšlela a odpověděla:“ On je pro každou srandu, a tohle by mu nejspíše nevadilo a hlavně asi by to mohlo dát tomu všemu lepší procítění…já mu zavolám a uvidíme…on se Vám určitě ozve.“…Nu proč ne…vyčkám….

Asi za hodinu jsem obdržel email, adresa obsahovala nějakou divnou zkratku…ale v předmětu jsem uveden byl a vyjádření k focení tam bylo taky…jenže jaké…..

Vážený pane,

má choť mne seznámila s Vaším nápadem a musím říci, že jsem byl znepokojen a po prozkoumání Vašich stránek i nesmírně zhnusen nejen já, ale i všichni muži u nás v kanceláři. Jak můžete nabádat ženy do stereotypních rolí, které boří tuto společnost? Což pak neberete v potaz slova jako moderní rovnost, feminismus společnosti a vývoj rovných příležitostí?….a tehdy jsem se podíval na emailovou adresu blíže….NO TVL…neziskovka mužů bojujících za rovnost žen ve společnosti a proti stereotypům u žen…..a věděl jsem, že číst dál bude docela richta…a byla…..Což pak si ve své šovinistické primitivní sexistické touze neuvědomujete, že ničíte základy moderního boje za práva žen? Za jejich lepší uznání a zničení stereotypů do kterých je stavíte?…Vy jste pane vlastně moderní otrokář…vy vlastně znovu zavádíte metody otroctví a chcete jimi nakazit naši dobrou společnost. Vy ve svém sexuálním chtivém primitivismu podkopáváte základy všech snah o rovnost všech druhů pohlaví, vy jen ničíte sny…pane, vy je netvoříte, ale boříte, boříte vše co se buduje pro lepší svět…a je nadmíru ukázky vaší nízké mužské pudovosti, že k tomu ještě ostatní přesvědčujete, že je to normální….pevně doufám, že boj proti takovým jako jste Vy jednou vyhrajeme a vše bude správné, tak jak má být….a samozřejmě žádné focení nebude….jen kvůli své ženě Vás necháme na pokoji a budeme věřit, že sám v sobě dojde k poznání po jak pomýlené cestě jdete….

Odpověděl jsme lakonicky….nechcete se fotit nechtějte…Vaše věc…paní Kateřině jsem zavolal, nebyl jsem na ní naštvaný, nezlobil jsem se….jen mi na závěr brečela do telefonu…že to neudělala úmyslně, že jen doufala, že to trošku toho jejího popíchne a bude alespoň na chvíli její osobní bůh……nebude…její sny bezezbytku zašlap navždy do prachu….

Je mi jasné, že teď bude náš blog zase chvíli v hledáčku a doufám milý pane, že si jej čtete…protože Vám tady veřejně chci říci jediné….

Tvrdíte že bojujete za práva a rovnost žen, a přitom VY sám ničíte jedinou ženu, která při Vás 20 let stojí!!! Vy jste hrobařem snů člověka, který Vás miluje….Vy jste ten kdo šlape po ženě nejcennější…té VAŠÍ….šlapete po jejím právu chtít být milovaná….nevěřím, že nyní si vyndáte hlavu z pr.ele a chytnete se za nos, cože jste to provedl….vy ne….a protože vy to neuděláte, tak se smiřte s tím, že se najde toxický maskulinní otrokář, který to Vaší ženě dá…dá jí lásku, vášeň a touhu být milovaná a chráněná….nic z toho vy neumíte…a až to takové bestiální šovinistické sexistické zvíře udělá…pak Vám drahý pane nezbude nic jiného, než brečet nad tím jaký jsme my hnusní otrokáři, zlý a ničící…protože my na rozdíl od Vás…víme jak ženy milovat…tělem i srdcem….my jsme pořád ještě MUŽI a jsme na to hrdý….

Sepsal a hájil navždy muž Ferculi…..

2 thoughts on “Alfa, Beta…konec

Napsat komentář