Pravidla soutěže Jedinečná žena 2019

Pořadatel soutěže: Alternativní ateliér Ferculi.com – Jindřichův Hradec

Místo konání soutěže: facebooková skupina Dom. a Sub. ve správě Carmen Modré

Provozovatel a hlavní rozhodce soutěže: Michal Kamenický (Michal Kaminsky)

Podmínky účasti v soutěži:

  1. Soutěže se mohou účastnit pouze osoby, které jsou členy výše uvedené skupiny
  2. Soutěže se účastní pouze dominantní a submisivní ženy, soutěžit mohou také TV a TS vystupující jako ženy.

Průběh soutěže:

Soutěž je zahájena od 9.2 a probíhá na 2. soutěžní kola. První soutěžní kolo probíhá od 9.2. do 13.2. a jedná se o kolo kvalifikační. Soutěžící, kteří projdou kvalifikací postupují do druhého kola, které bude zahájeno 14.2. a bude probíhat do vyčerpání všech výher nebo položení všech soutěžních otázek.

Jak soutěžit:

Kvalifikační kolo: V průběhu kvalifikačního kola je potřeba pod příspěvek, kterým proběhne vyhlášení vložit text na téma: Jsem jedinečná žena.

Tento text však nesmí být delší jak 30 slov, nesmí obsahovat číslice ani citoslovce, musí být tvořen jedinou větou, musí být psán zcela spisovně a MUSÍ obsahovat určená slova, která budou zveřejněna v úvodním soutěžním příspěvku, kterým se zahájí soutěž.

Takže je to v podstatě jednoduché 😀 Zapojit se může opravdu každá 😀 Seznam všech, které se kvalifikují do hlavního kola zveřejníme na naší facebookové stránce.

Hlavní soutěžní kolo:

Toto kolo bude probíhat od 14.2 a jedná se o bodovou soutěž. Každý den, v náhodný čas bude do skupiny vložena hádanka nebo nějaké tvrzení či šifra…na které bude vždy možné odpovědět až 3 správnými způsoby. První správná odpověď získá 3 body, druhá správná odpověď 2 a třetí správná odpověď 1 bod (počet správných odpovědí bude vždy uveden na konci tvrzení nebo hádanky). Nastřádané body je možné vyměnit za odměny. Odměny najdete od 14.2 v galerii na naší facebookové stránce Ferculi.com, kde u každé odměny bude uvedena její bodová hodnota, ale aby to nebylo tak lehké…budou odměny skryté za šifrou, kterou musíte rozluštit a správně napsat do komentáře pod tuto odměnu, 🙂 Musíte tak pečlivě uvážit za jakou své body vyměníte, protože napsat správně šifru můžete až ve chvíli kdy máte dostatečný počet bodů, tabulku s bodovým ziskem budeme pravidelně zveřejňovat na naší facebookové stránce.

Důležité upozornění: U některých odměn bude uvedeno slovo: osobní…tuto výhru není možné zaslat, ale musíte si ji osobně vyzvednout. Bližší informace získáte v okamžiku výhry.

 Varování: Pokud si nebudeme jisti, že se za Vaším nickem opravdu skrývá žena. Můžeme kohokoliv ze soutěže vyřadit nebo mu odepřít výhru vydat.. Buďte tedy prosím fér 🙂

Přejeme hodně zábavy…Váš team Ferculi.com a hlavně Ferculi osobně 🙂

Napsat komentář