…a v hlavě to necvaklo

Tu a tam si tu občas tak trochu utahuji z některých zajímavých dotazů. Ale to nejde pořád, jelikož karma je tak trochu zmetek a najde si Vás a pak koukáte jak husa do flašky a nechápete…tedy v prvních okamžicích a když to v hlavě pak cvakne, nechápete jak jste vůbec mohli udělat takový přehmat. Tedy chápete…je to čistě profesní deformací.

A přitom vše začalo tak nevinně…..Inzerátem v tomto znění:

Koupím mírně  používaný kožený postroj velikosti XL ideálně s rychlo-upínáním, dále sháním udidlo ideálně kovové, ale může být i tuhý lékařský silikon a klapky na oči s možností nastavení dle obvodu ideálně z kůže….

Kouknu na to a říkám si: „No super“. Zrovna jsem se chtěl na ateliéru zbavit pár věcí, které vyřazujeme. Chopím se tedy svého obchodnického umu a jdu na inzerát odepsat: „Vážená paní, reaguji na Váš inzerát a dovolím si Vám nabídnout vše co poptáváte, jelikož tyto věci máme a aktuálně je vyřazujeme. Nejsou poničené, jen mírně ošoupané lehkým opotřebením, které vzniklo při oblékání na focení. Velikostí vše odpovídá Vámi poptávanému. Kůže není prasklá ani nepovolují stehy. Je to jen mírně odřené nošením od našich modelů – koníků.

Na odpověď jsem nečekal dlouho a paní ihned reagovala zpět, že má zájem a jestli vše můžeme detailně nafotit….Jistě, že můžeme, jsme přeci ateliér říkám si a hned jsem se na to vhrnul. Pečlivě vše nastylizoval, aby přesně bylo vidět použití, nasnímal včetně detailů s oděrky. Dal popisky a ceny a poslal……

A pak nastalo peklo…..Kam se hrabe hurikán to je jen neškodný vánek, výbuch sopky by byl krásným ohňostrojem a jezírko kyseliny sírové příjemným místem ke koupání…..protože přišla odpověď od paní:

„Ty dobytku, ty prase, ty magore jeden. Co to kurva posíláš za nechutný svinstva. Co to do prdele jako má být? Si jako myslíš, že jsem nějaká závadná psychopatka či co? Počkej ty kreténe, na tebe pošlu manžela a ten ti tak zmaluje držku! Hajzle jeden vadnej. Tyhle svinstva si strč do hajzlu. Magore úchylnej!

Zarazil jsem se….kouknu blíže na fotku dotyčné paní a vidím….koně…opravdové čtvernohé koně a až teď mi to cvaklo……Néé nechtěla věci z BDSM oboru, ale z jezdeckého……..a mne došlo jak jsem už moc profesionálně deformovaný 🙂

Sedl jsem a sepsal vysvětlující reakci zpět. Omluvil jsem se a snažil se paní  vysvětlit, že došlo k omylu, jelikož v naší branži se používají stejné výrazy a že mi to nedošlo. A i když jsem prvotřídní úchyl, že bych něco takového neposílal jen tak…..

Měl jsem kliku, štěstí a kdoví co ještě …..pochopila mne a dala tomu všemu na konec tečku, která byla rovna K.O. boxera v těžké váze…“Už Vás chápu pane, určitě jste to neudělal úmyslně. Já se také omlouvám za svůj výlev, ale zaskočil jste mne. Ale také musím říci, že jste mi dal do hlavy zajímavý nápad alternativního využití mých jezdeckých potřeb….tak se nezlobte za urážky a díky za zajímavý tip na využití věcí na koně:“

Četl jsem to a usmíval se…..karma mne doběhla a možná poslala dál poselství….že vše není takové jak se na první pohled zdá…..

Text vypotil a sám sebe vykreslil
Váš Ferculi

 

 

 

 

 

Napsat komentář