…tak jen po očku

V předešlém díle s názvem Hrnce a vařečky jsem si dovolil předložit první část naší sbírky roztodivných

dotazů a otázek se který mi se potýkáme a dnes přihodím další…snad Vás také pobaví. No, ale dost řečí a jde se na to…

 

Dotaz: S manželem bychom se rádi u Vás nechali vyfotit v těch obrácených rolích. A tak se chci zeptat jestli nebude divné, že mi jako bude chtít naplácat. Ale obávám se, že když mne opravdu plácne, tak já mu pak jednu plácnu asi taky….tak aby jste s tím počítali a nebyl z toho problém.

Odpověď: Nebude to problém. Spíše doufám, že fotograf stihne zareagovat a fotku  pojmeme je takový návrat ke klasické manželské roli 🙂

 

Dotaz: Chtěli bychom u Vás s přítelem nafotit nějaké plné akty se mnou a s vázáním a tak se chci zeptat co si mám na to obléci….Bude stačit triko nebo si mám vzít i nějaké kalhoty ? A to vázání se prosím obléká jak? To je něco jako vázání u lyží?

Odpověď: Plné akty jsou zcela hambaté fotky. Tam budete mít na sobě maximálně  Vašeho přítele. Vázání se neobléká, to je opravdové svázání provazy, na to tam máme člověka co to dělá a nebo může Vašemu příteli vysvětlit jak to udělat 🙂

 

Dotaz: Chci se zeptat. Přítelkyně mi darovala od Vás dárkovou kartu na focení. Ale protože je úplně blbá a k takové zvrhlosti mne nepřemluví, tak ji chci vrátit. Jak to mám udělat? Pošlu Vám ji poštou?

Odpověď: Nezlobte se, ale Vaši přítelkyni si opravdu zpátky nevezmeme. Nemáme ji kde uložit a navíc pokud by přišla balíkem, tak se obávám, že už by nebyla použitelná a lehce zaváněla. Přítelkyni doporučujeme vracet tam, kde byla pořízena  🙂 Ale kartu od Vás samozřejmě zpět vezmeme 🙂

 

Dotaz:  Zajímám se o focení které provozujete v rámci svých zálib. A tak se chci zeptat, jestli by nebylo možné se přijít na Vaši práci podívat osobně. Nemusím tam být vidět, stačí nějakou špehýrku za zdí, jen tak po očku v nějakém malém pokojíku kde budu mít klid na pozorování….

Odpověď: Bohužel. Jsme ateliér nikoliv Pee-show. A navíc se obávám, že Vaše přítomnost po očku by velmi rozlítila našeho riggera a to by pak nebylo po očku…ale po očičkách a jako bonus s modrým líčením.  Nepleťte si nás s bordelem prosím.

 

Dotaz: Ty zasran.e jeden zaje..ný. Jasně jsem ti říkal, že jestli tě ještě jednou uvidím jak tam ohmatáváš  moji ženu, tak ti rozemelu hubu! Tohle jsi pos.al! Čekej pomstu haj.le!

Odpověď: Dobrý den pane (redakčně vymazáno). Zase jste si spletl email jako posledně. Vaše paní nechodí k nám, ale o patro výš na cvičení. Ale zprávu tam klidně přepošlu 🙂

 

Tak snad to dneska přišlo k duhu alespoň lehce pobavilo.

 

Vše sesmolil Váš Ferculi

Napsat komentář