….až na vrchol….a pak tma

Říká se, že dny míjejí dny, že noc střídá den, že měsíc střídá slunce a že mládí střídá zralý věk…..

Ale tak nějak mám spíše pocit, že to co se nazývá zralý věk, je u některých mne blízkých skupin spíše věk počátku i konce. Tu a tam navštěvuji hlubiny internetu, kde se nechá  nezávazně komunikovat s lidmi z celého světa relativně bez dozoru Velkého modrého oka a cenzury a mimo mainstreamové názory, které pronikají i do naší komunity….

Jeden z operátorů tam otevřel zajímavé téma, která se dá přeložit jako Temno pro ročníky  70….Diskutovaná problematika se týkala výše uvedených ročníků minulého století, kteří žili na území východního bloku a kteří u sebe svou orientaci objevili až ve vyšším věku, cca 40 a více let….Celkový průběh diskuze nebyl nijak zajímavý, až do vyjádření člověka přihlášeného jako T-sim…..Který zmínil zajímavou věc a to tu, že se ve svém okolí posledních cca 7 let setkává se zvláštním úkazem a to poměrně velkým nezájmem dominantů o subinky starší 45-50 let, ale kteří si neustále stěžují, že nemají s kým být a s kým si „hrát“ a přitom tyto subinky odmítají nebo je možná i přehlížejí a to se jedná, nejen o mladé dominanty, ale právě i o dominanty, kteří jsou podobného nebo stejného věku……

T-sim udělal takové malé shrnutí základních bodů, o kterých říkal, že si je mezi těmito Dom zjistil, tedy proč mladší i starší dominanti tuto věkovou kategorii subinek opomíjejí a sám za sebe musím říci, že v některých vidím jen lidskou hloupost, aroganci a nadutost…

Shrnutí dle T-sim:

  1. už je pořád něco bolí, mají už zdravotní omezení
  2. mají už většinou nadváhu, nedají se pořádně vázat-věšet nebo nemůžou dělat určité úkony
  3. nemají už takovou chuť si často „hrát“
  4. jsou neustále unavené a vyčerpané ze své práce, holt stáří nastupuje
  5. nechtějí už žít v D/s vztahu, nemají už chování jako vychované subinky
  6. nedá se s nimi už moc chodit do společnosti, jsou líné a chtějí spíše klid
  7. spíše chtějí techniky ubírat než zkoušet nové
  8. hodně si už diktují co a jak má být

 

Na takový seznam se těžko říká něco jiného než: „Nevěřím“…“Je to nesmysl“….“To je výmysl“….já však, alespoň v některých bodech za T-sim stojím, protože je sám vídám až příliš často. Jsou to stejné důvody pro které za námi do ateliéru chodí tyto „osiřelé“ subinky a chtějí si nechat udělat alespoň hranou fotku, jen aby zase cítili, že nad nimi je někdo, kdo je alespoň pro ten malý okamžik má rád a kdo jim dá připomenout, že nejsou na odpis…

A co Vy? Máte na takovou to věc nějaký názor?

Přeložil, sepsal a vydal Váš Ferculi

 

 

 

 

3 thoughts on “….až na vrchol….a pak tma

  1. Věk se týká všech, nejen subinek. Jenže Dominanti si to neuvědomují, nebo nechtějí uvědomovat. Hlavně nejsou v pozici, kdy musí podávat nějaké výkony, zdravotní omezení je omezují méně. Proto asi volí mladší ročníky. O rozhodování a velení starších subin ani nemluvím :-D. Holt věk je věk. Ale všechno má své klady a zápory. Je na Dominatech si je uvědomit.

  2. Zajímavé,
    při zpětném pohledu mám také máslo na hlavě. To co mi příjde na tomto článku hlavní je ten pohled z druhé strany. Každý chce mladou pružnou energickou holčinu, ale těch nebude nikdy dost a navíc ti kteří trvají na bodu 5, … rád bych od nich slyšel definyci D/s vztahu.
    Pro mne je D/s vtrah klidně klasické soužití kde si lidi když je nálada hrají a mejí předem ujasněná pravidla.
    Co se bodu6. týče tak záleží jaká společnost je na mysli. Samozřejmě s „paní“ v letech již na swingers party dojem donchuana neuděláte , ale zas při návštěvě vyšší společnosti ( divadlo, ples ) zas máte výhodu v tom, že dotyčná je již vběhlá v etiketě a společenkých móresech.
    Poslední bod je již neobhajitelný. Neboť čím více má člověk zkušeností, tím lépe ví co se mu líbí a co odmítá. Má své názory a nenechá sebou tak snadno manipulovat. Tudíž ti co argumentují tímto bodem jsou min. pro mne podezřelí z toho, že se nedokáží vyrovnat s vyzrálou osobností a nesnesou jiný než svůj vlastní názor vmanipulovaný do své hračky.

Napsat komentář