Jméno růže

Žijeme v době informační. Z každé strany se na nás valí stovky a tisíce různých dat, obrázků, textů, doporučení….píše se o tom jak máme žít, co máme jíst, kde máme být, kým máme být a s kým. Sítě na nás chrlí miriády zaručených rad jak na stavbu domu, život, investice, sex nebo záchranu partnerské pohody…..

Prakticky ovšem se dnes informuje…jen občas zapomínáme na to, že některé informace se k některým lidem dostávají jinak, než by bylo dobré….a mne jeden večírek ukázal velmi zajímavou událost a to tu, že informace o BDSM a vlastně celý svět BDSM nejsou realita, jsou jen pohádkou…..a jak známo, pohádky neexistují…..

Vraťme se však na začátek…tedy spíše na počátek toho „osudného“ večírku, kdy se k zemi zřítil jedné osobě, jeden pevný pilíř reality…..Mám mnoho let jednoho báječného kamaráda….skvělý chlap, solidní, pracovitý a prakticky již zcela za vodou….člověk se kterým si plně rozumíme i když on je „jen“ vanilkou 🙂 Což mu ovšem nebrání účastnit se našich foto akcí, kde umí dobře přiložit ruku k dílu (chválím jej tu pro případ, že by tento článek náhodou četl…a hlavně, že jej budu potřebovat v brzké době pracovně využít….tak abych si trochu šplhnul 😀

Tento můj báječný kamarád roky mluvil o tom, jako má úžasnou přítelkyni….ano opravdu roky o ní mluvit a čím více o ní mluvil…tím víc jsem ji považoval za takovou paní Colombovou…..až do tohoto večírku…..kde jsem jí byl představen…..ledasco už o mne věděla, třeba to že fotíme a že žiji odlišným stylem života…..jednoduše řečeno…Ahoj já jsem ten exot, ale vlastně vůbec exot nejsem…jsem zcela normální 😀 ….večer plynul v zábavném duchu, koktejly přicházely a odcházely….slova plynula a smíchu bylo kopce vskutku vrchovatého….a jak to tak bývá, na takovéto akci se probere kde co….včetně oboru nejžádanějšího…tedy literatury…..a samozřejmě se řeč stočila na oblíbené knihy….já nikoho nesoudím za to co čte….a to dokonce ani ve chvíli, kdy dle mého názoru čte totální brak a ještě navíc jej zná prakticky zpaměti…..

Ona: Tak já třeba 50 odstínů četla jedním dechem….(následovala citace textů z knihy…ty po mne fakt nechtějte)

Já: Aha…a to tě to bavilo? A přečetla jsi opravdu všechny?

Ona: Hrozně…a dokonce jsem si musela koupit i tu knihu kde se to píše z pohledu jeho…a jako to bylo takové jiné….

Já: Aha…takže i filmy jsi hádám viděla všechny….

Ona: Ano všechny a několikrát…je to skvělý příběh….

Já: No..je to taková pohádka…tedy pro mne rozhodně ano a řekl bych že i nebezpečná pohádka

Ona: Jak nebezpečná? Tohle přeci neexistuje…..je to jen smyšlené..

Já: Neexistuje? Jako neexistuje co?

Ona: Třeba ta kniha z pohledu jeho….to přeci nejde….to neexistuje…to si celé autorka vymyslela…takový lidi nejsou

Já: Ano..tak kniha je smyšlená a podle mne i nebezpečná….ale jak říkám, pro mne je to pohádka

Ona: Co tím chceš říci….

Já: Jsem dominant, narodil jsem se tak….

Ona: Tvl….ty chceš říci…že jsi jako Grey nebo co?

Já: Ano, něco takového….(vytáhl jsem telefon a ukázal jí pár fotek mojí práce z ateliéru), ale nedávám výprasky…já spíše vážu…

Ona: TVL::..TY EXISTUJEŠ?…..(kopla do se sebe celý svůj drink na ex…)

Já: Ano, existuji…a nejen já

Ona: Ono Vás jako jako víc? (kopla do sebe celý drink mého kamaráda)

Já: Ano…hádám že v ČR je nás všech několik tisíc, jen se lišíme 🙂

Ona: Tisíce? Jako fakt tisíce? Vy fakt existujete?

Já: Ano existujeme….co pak si nikdy nečetla nějaký článek jak si okořenit domácí sex třeba pouty?

Ona: NO jistě že četla, ale všechny až potom co vyšlo 50 odstínů…jsme si myslela, že to jako vychází z toho…a ty to jako děláš běžně?

Já: No tak pro mne to není jen ten sex…pro mne je to životní styl….pro mne je to hra o duši

Ona: Životní styl? (kopla do sebe celý můj drink)….Takže ty existuješ..něco jako Grey…žiješ a jsou Vás tu tisíce?

Já: Jo…přesně tak….

Ona: (civěla na mne otevřenou pusou asi 5 minut)…Oukej…dobrý…já to kousnu…takže existujete…normálně mezi náma…ale krátce ne?

Já: Ne…co já vím tak první zmínky o BDSM pocházejí ze starého Egypta…ale v ČR se to výrazněji uchytilo teprve někdy v 80.letech….

Ona: Víš co jsi mi provedl? Ty jsi mi totálně nabořil mojí pevnou realitu? Ty jsi smetl jeden z pilířů mého světa?…Uvědomuješ si co jsi mi provedl…Jako já to kousnu a vstřebám….Ale to je stejné jako bych právě viděla živého dinosaura nebo oživlou pohádkovou postavu…třeba šmoulu…

Já: No tak tady máš oba dva v jednom 😀

Ona: Jak jako v jednom?

Já: To neřeš…vstřebej to 🙂 Jsme dokonce jako lidé uznaní světovou zdravotnickou organizací za normální lidi, kteří se jen narodili s trošku jiným předpoklady 🙂

Ona: (objednal 3 nové drinky a 2 nám rovnou vypila)….Takže EXISTUJEŠ….tedy existujete….a sedíš se mnou u stolu a s ledovým klidem mi vykládáš že svazuješ ženský a že jsi se tak narodil…můj svět je v háji….tohle jen tak nepoberu….normálně žijete mezi náma…jako tohle mi nikdo neuvěří….normálně to mám chuť rovnou zavolat kamarádce…jako u stolu se mnou sedí Pan Grey….

Já: Ale určitě ti můj kamarád řekl, že jsem jiný…a co fotíme….

Ona: Jo to jo, řekl, že jsi alternativní…takže jsem si myslela, jako že to třeba děláš v kuchyni na zemi nebo že děláš tantru….a že fotíte stejnou fikci jako je v 50 odstínech

Já: My nefotíme fikci…fotíme realitu

Ona: To mi právě došlo taky (a vypila i poslední drink co objednala)…..takže Existuješ….já to vstřebám….jsi reálný pan Grey…no tvl….(a šla na vzduch)

Ano žijeme v době informační, v době reality…hmatatelných důkazů….žijeme v době kdy jsou k dispozici desítky a tisíce odborných i laický článků……a přesto jsme pro některé lidi…jen vzdálená fikce ze světa pohádek…..

Zažil a sepsal Váš naprosto fiktivně reálný Ferculi

Napsat komentář